LEPOSYKE

24
loma-asuntoa
50
valmista rahoitusta
12
yksiötä
12
kaksiota
100
m rannasta

LEPOSYKE-LOMA-ASUNNOT

Asunto Oy Tanhuvaaran Leposyke rakennetaan Tanhuvaaran urheiluopiston rannalle. Leposykkeeseen tulee yhteensä 24 kätevän kokoista loma-asuntoa, joista puolet on kaksioita ja puolet yksiöitä.

Rakennus tehdään nykyaikaisten menetelmien ja vaatimusten mukaisesti laadukkaista materiaaleista. Asunnot varustetaan kaikilla huolettoman vapaa-ajanviettoon tarvittavilla koneilla ja laitteilla. Lisäksi asunnot sisustetaan ja kalustetaan halutessasi arkkitehdin suunnitelmien mukaan valmiiksi.

Jokaisessa asunnossa on luonnollisesti oma sauna, mikä onkin tarpeen päivän liikunnan jälkeen. Toki voit rentoutua asunnossa ja saunassa ilman suorituspaineita. Tanhuvaarassa voit viettää vapaa-aikasi omalla
sykkeelläsi.

Ja jos oikein laiskottaa tai haluat vaihtelua, niin voit ottaa kokkaamisesta vapaata ja nauttia pöydän antimista Tanhuvaaran ravintolassa.

Tanhuvaaran lukuisat liikuntamahdollisuudet sekä ympäröivä luonto pitävät sinut liikkeellä jokaisena vuoden aikana. Savonlinnan palvelut ovat varttitunnin ajomatkan päässä ja päivässä teet jo pitkiäkin tutustumismatkoja lähiseudun nähtävyyksiin sekä palveluihin.

UPEASTI RANNALLA, KESKELLÄ KAIKKIA MAHDOLLISUUKSIA!

Leposyke rakennetaan vuokratontille, upealle paikalle puhtaan Suurijärven rannalle.

Jokaisesta asunnosta avautuu järvimaisema kuten loma-asunnon perusvaatimuksiin kuuluukin. Voit aloittaa aamun uintireissulla, souturetkellä tai kokeilla kalaonnea. Talvella vuorostaan kutsuvat pilkkiavannot ja hiihtoladut.

Tanhuvaaran liikuntapalveluihin ei matkaa kerry kuin muutama sata metriä. Ja
ympäröivässä maastossa on valmiiden reittien lisäksi paljon tutkimista vaikka marja-astian tai sienikorin kera.

KUVIA

VOIT MYÖS TIENATA LOMA-ASUNNOLLASI!

Jos et tarvitse asuntoasi koko vuotta, voit antaa sen Tanhuvaaralle vuokrattavaksi. Saat asunnollesi mukavan tuoton ja sopimuskaudella voit itse käyttää asuntoasi eri vuodenaikoina pitkiäkin jaksoja.

Tutustu lisää!

Lataa esite Leposyke-loma-asunnoista ja tutustu tarkemmin kohteeseen >>

Ota yhteyttä!

puh. (015) 582 0000
sähköpostilla: info(a)tanhuvaara.fi

RAKENTEET

Pohjakerros betoni, sandwich -elementtirakenteinen. Alapohja maan vastainen. Välipohja paikalla valettu tai ontelolaattarakenteinen elementtivälipohja.

1. kerros puuelementtirakenteinen. Kattorakenteet puuristikkorakenteiset.
Parvekkeet puurakenteiset ja kaiteet teräslasirakenteiset, mahdollistaen maiseman maksimaalisen näkymän. Ikkunat MSE -rakenteisia puu-alumiini-ikkunoita.

LATTIAT

Makuuhuoneet ja olohuoneet: tammilautaparketti
Kylpyhuone, sauna ja tuulikaappi: laatoitettu lattia

SEINÄT

WC ja kylpyhuone: laatta, 2 vaihtoehtoa
Kalusteväli: laatta (korkeus 450 mm)
Sauna: leppäpaneeli
Muut seinät: maali, 2 perussävyä

KATTO

Pohjakerros ruiskutasoite. 1. kerros MDF -paneelia. WC/kylpyhuone ja sauna leppäpaneelia. Kuivissa tiloissa alaslasketut tasoitettua ja maalattua kipsilevyä.

KALUSTEET

Ovet puukuvioitua laminaattia (tehdasvalmisteiset vakiomallit). Rungot valkoiset, tehdasvalmisteiset vakiokalusteet. Tasot 30 mm laminaatti reunataitteella. Keittiön ja kylpyhuoneen pöytä- ja allastasot laminaattia.

OVET

Huoneistojen ulko-ovet ovat ikkunallisia lämpöovia. Terassinovet ovat yksilehtisiä ulosaukeavia lasiaukollisia ovia. Väliovet huullettuja valkoisia laakaovia, Saunassa kokolasiovi.

KEITTIÖKONEET

Keraaminen keittotaso ja kalusteuuni ja mikroaaltouuni Integroitu 700 mm korkea jääkaappi pakastinlokerolla. Liesituuletin rst-pintainen. Pesuhuoneessa pyykinpesukone, eteisessä kuivauskaappi.

LVIS-TEKNIIKKA

Lämmitys ilmalämpöpumppu ja sähköinen lattialämmitys. Sähkön ja veden mittaus on huoneistokohtainen. Ilmanvaihtojärjestelmä on huoneistokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Asuntojen viilennys hoidetaan huoneistokohtaisella ilmalämpöpumpulla.

MUUTA

Parkettilattian puujalkalista lattian sävyinen. Saunan lauteet leppää. Altaat: keittiössä tasoon upotettu teräsallas, pesuhuoneessa posliininen allas alakaapilla.

PIHA-ALUEET

Piha-alueiden liikennöintiväylät ja paikoitusalueet soramurskepintaisia.
Pohjakerroksen ja 1. kerroksen sisäänkäynnit laatoitettuja. Muut alueet pyritään säilyttämään mahdollisimman luonnostilaisina, kuitenkin niin, että
aluskasvillisuutta siistitään ja risukot poistetaan

tanhuvaara_logo_palkki