All Inclusive Sporttipaketti

€182.00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotekuvaus

Vietä liikunnallinen loma Tanhuvaarassa!

Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja nauti lomallasi sporttisista elämyksistä asiantuntijoidemme ohjauksella. Tarjoamme loma-aikoina ympäri vuoden toiminnallisen viikko-ohjelman, johon voit osallistua päiväksi, kahdeksi tai vaikka koko viikoksi!

Valitse monipuolisesta viikko-ohjelmastamme vapaasti haluamiasi liikunnallisia elämyksiä, jotka toteutetaan aina ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella. Viikko-ohjelma sopii kaikille ja löydät sieltä varmasti sisältöä olitpa liikkeellä perheen kanssa tai aikuisten kesken. Tarjolla on mm. bodypumpia, crosstrainingia, temppuratoja, polkuautokisoja, seinäkiipeilyä, tarkkuuspelejä, kehonhuoltoa, pihasuunnistusta ja paljon muuta!

Ohjelman lisäksi Tanhuvaaran tilat ja palvelut ovat käytössäsi. Voit pelata minigolfia, frisbeegolfia, sulkapalloa, pingistä, beach volleyta, tennistä, sählyä, koripalloa, lentopalloa, ulkoilla luontoreiteillämme tai suunnata järven aalloille veneellä, kanootilla tai SUP-laudalla.

Katso täältä välinevuokraus-hinnastomme.

All Inclusive Sporttipaketin hinta sisältää: Hotelli- tai hostellimajoituksen, sporttisen päiväohjelman valintasi mukaan, aamiaisen, lounaan ja päivällisen buffetpöydästä, urheilukylpylän vapaan käytön, ulkoilureittien, uimarantojen, beach volley -kenttien ja frisbeegolf-radan vapaan käytön.

Hinnat

2 vrk 182 €/hlö
3 vrk 265 €/hlö
4 vrk 345 €/hlö
5–10-vuotiaat -50 %
11–16-vuotiaat -25 %
alle 5-vuotiaat veloituksetta

Tiedustelut ja varaukset:
Jaana Tervonen
jaana.tervonen@tanhuvaara.fi
044 715 0408

Majoittuminen klo 14.00 alkaen, lähtöpäivänä huoneet luovutettava klo 12.00 mennessä.

Tutustu varaus- ja peruutusehtoihin tästä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

tanhuvaara_logo_palkki