Camping Sporttipaketti

€15.00

Osasto:

Tuotekuvaus

Camping-asiakkaanamme voit yhdistää lomaasi sporttisen päiväohjelmamme etuhintaan ja nauttia lomastasi monin verroin!

Tarjoamme loma-aikoina ympäri vuoden toiminnallisen viikko-ohjelman, johon voit osallistua päiväksi, kahdeksi tai vaikka koko viikoksi! Valitse monipuolisesta viikko-ohjelmastamme vapaasti haluamiasi liikunnallisia elämyksiä, jotka toteutetaan aina ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella.

Viikko-ohjelma sopii kaikille ja löydät sieltä varmasti sisältöä lomaasi olitpa tien päällä perheen kanssa tai aikuisten kesken. Tarjolla on mm. bodypumpia, crosstrainingia, temppuratoja, polkuautokisoja, seinäkiipeilyä, tarkkuuspelejä, kehonhuoltoa, pihasuunnistusta ja paljon muuta! Ohjelman lisäksi Tanhuvaaran tilat ja palvelut ovat käytössäsi. Voit pelata minigolfia, frisbeegolfia, sulkapalloa, pingistä, beach volleyta, tennistä, sählyä, koripalloa, lentopalloa, ulkoilla luontoreiteillämme tai suunnata järven aalloille veneellä, kanootilla tai SUP-laudalla. Katso täältä välinevuokraus-hinnastomme.

Camping sporttipaketin hinta sisältää: Sporttisen päiväohjelman valintasi mukaan, ulkoilureittien, uimarantojen, beach volley -kenttien ja frisbeegolf-radan vapaan käytön. Normaalit caravan-maksut eivät sisälly hintaan.

Hinnat

Aikuinen: 15 €/pv
Lapsi: 7,50 €/pv
+ Caravan-maksu

Tiedustelut ja varaukset:
Jaana Tervonen
jaana.tervonen@tanhuvaara.fi
044 715 0408

Tutustu varaus- ja peruutusehtoihin tästä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

tanhuvaara_logo_palkki