Päivän Sporttipaketti

€25.00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotekuvaus

Tanhuvaarassa vietät liikunnallisen lomapäivän satoi tai paistoi!

Tarjoamme loma-aikoina ympäri vuoden toiminnallisen viikko-ohjelman, johon voit osallistua päiväksi, kahdeksi tai vaikka koko viikoksi! Valitse monipuolisesta viikko-ohjelmastamme vapaasti haluamiasi liikunnallisia elämyksiä, jotka toteutetaan aina ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella.

Viikko-ohjelma sopii kaikille ja löydät sieltä varmasti sisältöä lomapäivääsi olitpa liikkeellä perheen kanssa tai aikuisten kesken. Tarjolla on mm. bodypumpia, crosstrainingia, temppuratoja, polkuautokisoja, seinäkiipeilyä, tarkkuuspelejä, kehonhuoltoa, pihasuunnistusta ja paljon muuta! Ohjelman lisäksi Tanhuvaaran tilat ja palvelut ovat käytössäsi. Voit pelata minigolfia, frisbeegolfia, sulkapalloa, pingistä, beach volleyta, tennistä, sählyä, koripalloa, lentopalloa, ulkoilla luontoreiteillämme tai suunnata järven aalloille veneellä, kanootilla tai SUP-laudalla.

Katso täältä välinevuokraus-hinnastomme.

Päivän sporttipaketin hinta sisältää: Sporttisen päiväohjelman valintasi mukaan 1-5 h, lounaan tai päivällisen buffetpöydästä, ulkoilureittien, uimarantojen, beach volley -kenttien ja frisbeegolf-radan vapaan käytön.

Hinnat

Aikuinen 25,00 € tai 35,00 €
Lapsi (5-12 vuotta) 13,00 € tai 18,00 €
Hinnat sisältää myös pääsylipun urheilukylpylään
Alle 5-vuotiaat veloituksetta.

Tiedustelut ja varaukset:
Jaana Tervonen
jaana.tervonen@tanhuvaara.fi
044 715 0408

Tutustu varaus- ja peruutusehtoihin tästä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin ohjelmassa.

tanhuvaara_logo_palkki